Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lee sin bait

sorce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu duzo myslec po prostu gosc jest dobry i tyle

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

koleś poprostu uciekał, uratował go alistar swoim bardzo dobrym lub fartownym combem w akali która używała już ulti w niego jak dla mnie nie ma w tym nic pro prócz gry alistara

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

@3x, 2x, up

Lee sin nic ciekawego nie zrobił. Sprawdźcie pierwsze combo które robi alistar. Nie wiem czy to fart czy nie ale uratował mu dupe wbijając się w akali która już używała ulta

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Tu nie chodzi o Lee bo takie akcje Lee Sinem to powinna być norma , wielkie GG dla Alistara bo to on odjebał całą robote .

+Nida jeszcze ładnie omija skille

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Tak, alistar spisał się na medal, ale wkońcu każdy sie jakoś przyczynił że nie padliśmy, Alistar cc, nidalee heal, lee sin kick, no ale alistar to już w ogóle :)

Opublikowano

lee sin tu nic nie zrobił , alistar go wybronił :) alistar dobrze gra jak widać.

a lee sin się po prostu troszkę za szybko rzucił i nie wyszła mu akcja , ale to nie była za fajna akcja ;D.

Ale z takim jak ten gość alistar mógłbym grać , dobra pomoc a nie to co inni :) czekać aż padniesz i ks nabić.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

to tylko fart i nic więcej, i po co to odświeżasz?

każdy może tak zrobić

Ale nie każdy umie

Tych 3 co napisało że robi lepsze akcje do jutra mają czas na nagranie filmu albo niech sie pierdolą w ich elo hell'u :X

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Żle to napisalem o tym baicie, w filmiku jest lepszy tytuł.

Mysiałke leci report, bo nic nie piszesz sensownego ^_^ // Prosze o zmiane nazwy tematu na Good Teamwork.

Opublikowano

@up

lepiej "dat cow"

@top

good job ali! Pls nerf him. His CC destroys all enemies!

@mysiałke

tu udowodniłeś swojego skilla i inteligencje ^^ najłatwiej powiedzieć "fart", kiedy się tak samemu nie umie

nie sluchajcie go, z tego co pamietam, to miesiac temu wbil 30 ^^

Opublikowano

sorry tak się składa że ogarniam lee sina

co on pokazał, jak nim uciec? jak kliknąć W na sojusznika? jak "harasować" używając q + w? jeśli to jest dla was nowość to zastanawiam się ile gracie w to

Opublikowano

KURWA MYSIAŁKE. Czy ty jesteś naprawde taki ułomny czy udajesz, ale pierw piszesz że to szczęście teraz sie uczepiłeś lee sina. Idż sie lepiej poucz, zrób coś lepszego. btw dodając filmik nie chodziło mi o lee sina . // Leci kolejny report.

Opublikowano

Jedyne co to ładnie uratował Nidalkę jak już Yorickowi klon został pod koniec :) Padłaby, a ten jej shielda, potem selfheal nidalka :P dobry tajming + fakt, że team go uratował.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...